logo

Røyrvik fjellstyre har fire hytter som alle ligger lett tilgjengelig for gode jakt- og fiskeopplevelser. Hyttene har ulik standard og beliggenhet, men noe som passer enhver smak.

Børgefjellbua ligger lettest tilgjengelig, med bilvei helt fram, og innlagt vann og strøm. Rett ved småbåthavna ved Namsvatnet.

Orvasshyttene er fjellstyrets perle, langt til fjells, ved fiskevann og midt i rypeterrenget. Båt og garnfiske følger med i leien. To utleiedeler.

Viermahytta er den hytta som har enklest standard, men er gjerne kjærkommen når man kommer gjennom Børgefjell og skal ta båten over Namsvatnet. Viermahytta står åpen i tidsrommet 01.06 - 09.09.

I regulert periode av småviltjakten leies Orvasshyttene og Viermahytta ut som en egen jaktpakke med hytte og jakt.

Båter leier vi ut i Orvatnet, Blyvatnet og Djupvatnet for kr. 130,- pr døgn.

 

For mer informasjon, og bestilling av hyttene, trykk på bildene.

God tur, og velkommen inn!

OrvasshyttaOrvasshyttene

Orvasshyttene ligger ved Orvatnet i sørøstre del av Børgefjell Nasjonalpark. Hytta er vertikaldelt og danner dermed 2 hytter som har felles inngangsparti. Hytte 1 har 4 sengeplasser og hytte 2 har 6 sengeplasser. Orvatnet er et meget fint utgangspunkt for jakt, fiske og friluftsliv, i tillegg til fiske i selve Orvatnet er Beinvassdalen og Orvassdalen fine områder for ulike aktiviteter.

Les mer

 

 

 

 

  

20171010 083045Børgefjellbua

Hytta ble oppusset og påbygd i 2004. Den har 2 soverom og 10 sengeplasser. Hytta har strøm, varmt og kaldt vann. På kjøkkenet er det komfyr, kjøle/fryseskap og oppvaskmaskin. I stuen er det vedovn og parabol med de norske kanaler.

Les mer

 

 

 

 

 

20170929 132424Viermahytta

Hytta er oppsatt i 1976 og har 6 sengeplasser. I hytta er det solcellebelysning, propananlegg for matlaging og vedfyring for oppvarming. Sengeklær (sovepose), toalettpapir og fyrstikker må medbringes av leietaker.

Les mer